Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli heeft de 3de meeting van Rebelvanners België plaats op domein Tulderheyde te Poppel.
Liefhebbers van glimmende Amerikaanse en niet-alledaagse bolides zullen zonder twijfel aan hun trekken komen. Verschillende evenementen zullen van dit weekend een onvergetelijke ervaring maken.
 
Een dragracer zal instaan voor het nodige gedonder en op het speciaal ingerichte 4x4 parcours zullen ook de nodige capriolen worden getoond. Verder zijn er verschillende demonstraties en initiaties van airsoft, paintball en boogschieten. Voor de kinderen is er op zaterdag een clown aanwezig en is er ook kindergrime. Ook zal op zaterdag de "Monster-energy" truck een bezoekje brengen aan de meeting.
 
Enkele live-bands (Southern Voodoo, Jonboat en Ignition) staan samen met de DJ's Bonzo en Zoemer in voor het nodige vertier. Voor een natje en een droogje kan je terecht bij verschillende stands en aan de bar.
Kooplustigen kunnen terecht bij de talrijke kraampjes die aanwezig zullen zijn.
Een deel van de opbrengst van de meeting gaat dit jaar naar het goede doel, namelijk Bone4Kids (www.bone4kids.be).
 
Mensen die willen deelnemen met hun Amerikaans of niet-alledaags voertuig betalen 25 euro voor het ganse weekend, een dagbezoeker komt binnen voor 5 euro.
Meer info kan je vinden op www.rebelvannersbelgium.be
 
Tekst en foto's (editie 2012) : Jo Stoop/Rebelvanners België